Gezocht: Leuk woonhuis met tuin rondom centrum Arnhem

Voor:
Marc
Prijsklasse:
€ 250000 - € 375000
Waar:
Arnhem centrum, Boulevardwijk, Burgemeesterswijk, Heijenoord, Hoogkamp, Klarendal, Lombok, Spijkerkwartier, Velperweg e.o.
Perceel:
160 m2
Woonoppervlakte:
90 m2 t/m 120 m2
Gewenste verhuisdatum:
zo snel mogelijk

Eengezins-01 kl

Arnhem Centrum, Hoogkamp, Spijkerkwartier, Heijenoord, lombok, Klarendal, Angerenstein De kaart geeft een indicatie van het zoekgebied

Omschrijving

Marc zoekt een woonhuis  met zonnige tuin nabij het centrum van Arnhem. Het hoeft geen groot huis te zijn, twee slaapkamers is voldoende. Opgegroeid in het mooie Arnhem wil hij er niet meer weg. Marc heeft een drukke baan als business-consultant en is veel op pad. Als hij thuis komt wil hij genieten van  de rust in zijn nieuwe huis  en van de tuin. Het zou fijn zijn als de stad op loopafstand van zijn huis ligt. Dan kan Marc ook op zijn gemak de stad in lopen om daar een terrasje te pakken of een boodschap te doen. In zijn vrije tijd  doet hij ook aan fitness en hardlopen. Voor het laatste kan Marc  in de Arnhemse stadsparken terecht.  Wie kent iemand die een leuk, geschikt huis heeft en dat aan Marc wil verkopen? Of misschien wil je je eigen huis wel verkopen? Neem dan snel contact met ons op!

Kenmerken

Type woning:
allen! (tussen/hoek/tweekapper/vrijstaand)
Voorkeursregio:
rondom centrum van Arnhem
Bouwjaar:
geen voorkeur
Aantal slaapkamers:
minimaal 2
Conditie woning:
Bewoonbaar, er mag iets opgeknapt worden
Tuinligging:
geen voorkeur

Nice to have's

  • dichtbij centrum gelegen

Dealbreakers

  • kluswoning

Ja, ik wil een woonwens plaatsen

Ben je ook op zoek naar een nieuw huis en wil je bij ons jouw woonwens plaatsen? Vul jouw gegevens in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met je op.

Bel me terug voor uitgebreide informatie