Gezocht: leuke (beneden)woning met tuintje of terras voor Elise

Voor:
Elise
Prijsklasse:
€ 200.000 - € 270.000
Waar:
Boulevardwijk, Heijenoord, Klarendal, Lombok, Sonsbeekkwartier, Spijkerkwartier, St. Marten, Transvaalbuurt, Velperweg e.o.
Perceel:
m2
Woonoppervlakte:
75 m2 t/m 100 m2
Gewenste verhuisdatum:
zo snel mogelijk

Appartement of (beneden) woning gezocht

Sonsbeekkwartier, St. Marten, Heijenoord, Lombok, Klarendal, Spijkerkwartier De kaart geeft een indicatie van het zoekgebied

Omschrijving

Elise is op zoek naar een gezellig appartement met tuintje of ruim terras/balkon vlakbij het centrum van Arnhem. Liefst in één van de levendige wijken met veel groen zoals het Sonsbeekkwartier, St. Marten,  Modekwartier, Heijenoord, Lombok, Spijkerkwartier. Elise ontvlucht de drukte in de Randstad en zoekt hier meer rust maar “met de energie van een leuke stad”!  Zo gaat zij graag naar theater, concerten,  eettentjes , naar de film, alles wat het centrum Arnhem biedt. Verder zingt Elise in haar vrije tijd in een koor, dat wil zij ook weer oppakken als zij hier gesetteld is. Zij is muzikaal en speelt zowel gitaar als piano.  De stadsparken en bossen rondom Arnhem kunnen zeker op haar bezoekjes rekenen, want Elise is een geroutineerd wandelaar. Omdat zij elke dag met de trein naar haar werk reist, is het fijn als het appartement niet te ver van het station ligt. Wie kan Elise aan haar nieuwe stek in Arnhem helpen? Ben of ken jij iemand met een benedenwoning of appartement en wil je het verkopen? Bel of mail ons snel, dan kunnen wij kijken of er een match is.

Kenmerken

Type woning:
(beneden)appartement met tuin of ruim balkon
Voorkeursregio:
Arnhem Noord, wijken rondom centrum
Bouwjaar:
geen voorkeur
Aantal slaapkamers:
minimaal 2
Conditie woning:
zo goed als af
Ligging tuin/balkon:
geen voorkeur

Nice to have's

  • straat met groen, zoals bomen e.d.
  • maximaal 10 minuten fietsafstand tot centrum
  • openslaande deuren
  • twee verdiepingen (bijv. sousterain)

Dealbreakers

  • groot, onpersoonlijk flatgebouw

Ja, ik wil een woonwens plaatsen

Ben je ook op zoek naar een nieuw huis en wil je bij ons jouw woonwens plaatsen? Vul jouw gegevens in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met je op.

Bel me terug voor uitgebreide informatie