Woon jij eind dit jaar in het Koningskwartier? Kom 26 aug. naar de open dag!

In het hart van Oosterbeek groeit een mooie, kleine wijk; het Koningskwartier. Nostalgie en luxe ontmoeten elkaar in nieuwgebouwde luxe woningen. Een aantal woningen is bewoond, maar de rest van de wijk is volop in aanbouw. Omdat eind 2017 de oplevering al verwacht wordt, konden wij het niet laten om alvast een aantal foto’s te delen. Niet alleen van de wijk en de woningen zelf, maar ook van de woonomgeving. Die is namelijk wel heel speciaal. Omdat wij deze prachtige woningen te huur aanbieden, organiseren we eind deze maand ook een open dag. Beoordelen of een huis en een omgeving bij je passen, kun je immers alleen als je er ook echt bent geweest. Lees verder als je wilt weten wanneer en hoe laat deze open dag plaatsvindt.

Even binnenkijken.
De woningen zijn ruim (circa 137m2) en worden luxe afgewerkt. Met oog voor detail. Zo krijgt de badkamer een inloopdouche en design radiatoren. De open keuken beschikt uiteraard over alle inbouw apparatuur. De tuin is royaal en iedere woning beschikt over een eigen parkeerplaats. Er zijn 3 slaapkamers en er is zelfs een mogelijkheid om van de zolder een vierde slaapkamer te maken. De woningen zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar ruimte. De huurprijzen starten vanaf €1250,- per maand en voor meer info over de woning zelf, kun je ook hier even kijken.

Wonen in het hart van Oosterbeek.
Wist je dat het Koningskwartier direct in het centrum van Oosterbeek wordt gebouwd? Dit betekent dat niet alleen de grotere supermarkten op loopafstand liggen, ook de gezellige Weverstraat is direct binnen handbereik.  Als je in het Koningskwartier woont, geniet je van de gezelligheid van het centrum. Je vindt het leuk om je dag te starten met een lekkere koffie bij één van de fijne café’s. Je loopt door de sfeervolle straatjes en trakteert jezelf op een lekkernij bij één van de delicatessenzaken. Je geniet van verse bloemen op jouw keukentafel en morgen loop je even binnen voor een mooi stukje vlees bij de keurslager.

Niet alleen thuis kom je tot rust.
Wonen in het Koningskwartier betekent ook dat je omgeven wordt door natuurschoon. Van parken tot aan bossen, tot aan water. Met 6 minuten fietsen sta je middenin de natuur van de Hemelseberg. Daar wandel je langs beekjes en lieflijke watervalletjes. Na het werk kun je ook nog even uitblazen met een wandeling door park Hartenstein en op zomerse dagen zoek je een fijn plekje langs de Rijn. En dan hebben we het nu alleen nog maar over de Oosterbeekse natuur gehad…..een groot deel van het Gelderse landschap ligt vanuit het Koningskwartier direct aan je voeten.

Is huren in het Koningskwartier iets voor jou? Kom naar de open dag op 26 augustus!
Direct inschrijven mag natuurlijk ook.
Ben je enthousiast over dit project? Zou je graag een kijkje willen nemen op het bouwterrein en meer willen horen en zien over de 9 woningen die wij te huur aanbieden? Op 26 augustus houden we een open dag! We starten om 10.30 en je kunt je aanmelden door te bellen naar 026-4452500 of door een e-mail te sturen naar verhuur@spitmanmakelaars.nl. Geef in de mail ook even aan met hoeveel personen je van plan bent te komen.