Ontmoet de google streetview voor huizen

Staat jouw huis (binnenkort) te koop?  Maak dan kennis met deze nieuwe techniek waarbij een huis 24/7 wereldwijd bezichtigd kan worden; de visuele 3D tour. De visuele 3D tour lijkt op Google Street View, maar dan voor binnen. Van beneden tot boven, van achter naar voor kun je de woning ‘rondlopen’. Het enige dat je nodig hebt is een computer, iPad of smartphone. Hoe dat rondlopen precies werkt kun je natuurlijk het beste zelf even ervaren. Zie hieronder alvast een voorproefje van hoe het werkt.

Voordelen van de virtuele 3D Tour:

  • Je kunt altijd en overal ter wereld een huis bezichtigen
  • Meer serieuze kijkers, dan oriënterende
  • Je hebt alleen een smartphone, tablet of computer nodig
  • Een reële weergave van een huis door de 3 lasers die de kamer opmeten
  • Slimme marketingtool om je huis onder de aandacht te brengen, ook via social media


Realistisch en op ware grootte
De virtuele 3D tour is speciaal voor de makelaardij ontwikkeld om huizen realistisch te presenteren. De camera waarmee het materiaal geschoten wordt, heeft maar liefst 6 lenzen waarmee het plafond, het midden en de grond opgenomen worden. Drie lasers meten de afstanden op van de kamer. Dit zorgt voor een hele realistisch weergave van de werkelijkheid. Doordat er met de virtual 3D tour zo grondig te werk wordt gegaan zal een geïnteresseerde het huis qua oppervlakte echt ervaren zoals het is; what you see is what you get!

Met 6 lenzen en drie lasers wordt de kamer realistisch weergegeven.
Met 6 lenzen en drie lasers wordt de kamer realistisch weergegeven.

 

Spitman Makelaars biedt unieke Virtuele 3D tour aan
Deze tour is speciaal voor de makelaardij ontwikkeld en nog niet zo heel lang op de Nederlandse markt. Spitman makelaars is de eerste in de regio die de virtuele 3D Tour kan aanbieden. Dus staat je huis te koop en wil je alsnog een visule 3D tour van jouw huis maken? Neem dan contact op met één van onze makelaars. Dat wij de tour kunnen aanbieden, is in nauwe samenwerking met ImmoVendi; een bedrijf gespecialiseerd in foto en video diensten voor vastgoed.