Lees hier wat onze
opdrachtgevers zeggen!

Fijne samenwerking bij aankoop huis

Spitman Makelaar en voor ons Ben is zeer fijn in de omgang en heeft het verschil kunnen maken. Dank daarvoor!

Lucas Hubrecht - Oosterbeek
10

doeltreffende link naar ons perfecte huis

Vanuit Amsterdam verhuisden wij naar Arnhem. Ook hier in de gewilde buurten druk op de woningmarkt. Daarnaast waren wij onbekend in deze stad. Alle reden om in zee te gaan met een aankoopmakelaar. Ben Spitman nam nadrukkelijk de tijd om ons goed te informeren over en te laten oriënteren op de leuke buurten in Arnhem, Velp en Oosterbeek. Uiteindelijk het perfecte huis via Ben gevonden. Voor de markt uit, waardoor wij exclusief en niet al te overhaast de juiste aankoopbeslissing konden doen. Veel dank!

stijn van vuuren - arnhem
10

Aanrader op en top!

Spitman hield ons voortdurend op de hoogte en gaf ons het vertrouwen dat het goed zou komen. Erg blij met deze professionele makelaar. Aanrader op en top!!! Bron: Funda 19 september 2017

Funda gebruiker - Utrechtseweg 440
10

Prima begeleiding bij alle stappen van het proces

Zeer goed contact, via telefoon, mail en sms.
Kleine miscommunicatie in het begin, maar die werd snel en vriendelijk verholpen. Tussen het moment van echt op de markt zetten en het moment van verkoop zat minder dan een maand, nauwelijks de tijd gehad om een bord ‘te koop’ te plaatsen. Prima begeleiding bij alle stappen van het proces. Bron: Funda 11 augustus 2017

Funda gebruiker - Kapelleboom 40
10

Correcte en snelle afhandeling

Ondanks dat ons huis langere tijd te koop stond, bleef de inzet van Spitman makelaars goed. Potentiele kopers werden benaderd om het huis te bezichtigen. Afhandeling bij uiteindelijke verkoop correct en snel. Bron: Funda 1 augustus 2017

Funda gebruiker - Schelmseweg 30
7,8

Snel en deskundig

Fantastisch geholpen door hele fijne makelaar, Henrike. Zowel huis verkocht als ander huis aangekocht via Henrike. We zijn zeer tevreden over de snelheid en deskundigheid. Bron: Funda 5 juli 2017

Funda gebruiker - Houtsniplaan 32
10

Van harte aanbevolen!

Spitman heeft ook ons vorige huis verkocht en we zijn door de positieve ervaringen daarbij opnieuw bij hen terechtgekomen. Ook deze keer verliep het proces heel plezierig. We werden op adequate wijze op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen, de informatie was duidelijk en volledig, de medewerkers en makelaars zijn altijd goed bereikbaar en heel toegankelijk. Ook het tijdelijke verhuurtraject van de woning is door hen uitstekend geregeld. Wij bevelen hen van harte aan! bron: Funda 29 juni 2017

Funda gebruiker - Beethovenlaan 40
8,5

Alles prima geregeld! Goede bezichtigingen, snelle info. Dames van kantoor snelle service en vriendelijk. Bron: Funda 7 juni 2017

Funda gebruiker - Johan de Wittlaan 87
10

Uitstekende kennis

Aangezien we naar wat uniekere (oudere) panden zochten, wilde we een makelaar die daar ook ervaring mee had en ons goed kon helpen op technische kennis en de markt in de regio ook goed in de gaten had. Spitman is niet de goedkoopste aankoopmakelaar, maar de kennis was uitstekend en in de onderhandelingen zijn we op een betere eindprijs uitgekomen dan we van te voren dachten, dus het heeft zichzelf ook terugbetaald. Bron: Funda 16 mei 2017

Funda gebruiker - Steenbakkersweg 2
9,5

Kortom: een aanrader

De heer Spitman heeft ons zeer goed begeleid bij zowel de aankoop van onze nieuwe woning als de verkoop van onze huidige woning. Hij heeft veel vakkennis en is klantvriendelijk, integer, efficiënt en doortastend. Ook over de dames van het kantoor zijn we goed te spreken. Voor ons was het heel prettig dat het kantoor in Oosterbeek ook op zaterdagochtend open is. Kortom een aanrader! Bron: Funda 19 april 2017

Funda gebruiker - Voermanstraat 22
8,8

Heldere afspraken

Goede samenwerking en prettige wijze van communicatie. Heldere afspraken waardoor het verkoopproces goed kon verlopen. Bron: Funda 10 maart 2017

Funda gebruiker - Bosboomstraat 36
9,5

Voor een goede prijs en binnen acht weken verlopen

De verkoop is voor een goede prijs en binnen acht weken verlopen. Ook buiten kantoortijden goed contact met de eigenaar en medewerkers van dit kantoor. Bron: Funda, 9 december 2016.

Funda gebruiker - Apeldoornseweg 40
8

Maken ze waar wat ze beloven

Bij Spitman maken ze waar wat ze beloven. Prettig informeel contact, oplossingsgericht altijd bereikbaar. Bron: Funda, 7 okt. 2016.

Funda gebruiker - St. Antonielaan 234
9

Duidelijk streven naar het beste voor de klant

Kort omschreven in een paar steekwoorden: + Deskundig + Doortastend + Ontspannen + Informeel + Goede prijs kwaliteitsverhouding + I.v.m. vakantie een goede overdracht aan collega. + Duidelijk streven naar het beste voor de klant. – Door volle agenda niet na kunnen bespreken, werd wel goed opgelost in een vervolg afspraak. Bron: Funda, 2 okt. 2016

Funda gebruiker - Stulp 12
9

Prima makelaar!

Prima makelaar. Goede communicatie en directe actie wanneer nodig. Ik zou deze makelaar zeker aanraden! bron: 15 sep. 2016. Bron: Funda, 15 sep 2016.

Funda gebruiker - Wijnandsradestraat 7
9

Goed advies

Professioneel en deskundig. Spitman heeft goed advies gegeven over de te volgen verkoop strategie. Goede makelaar. Bron: Funda, 16 jan. 2017.

Funda gebruiker - Rolandseck 87
8

Blijft aan de bal

De begeleiding van Spitman Makelaars is zeer vakkundig en accuraat. Makelaar Ben blijft aan de bal en heeft een voor een beide partijen prima deal bereikt. Je merkt dat door jarenlange ervaring een uitstekende locale marktkennis beschikbaar is en dat geeft vertrouwen. Bron: Funda, 16 dec. 2016.

Funda gebruiker - Wolfhezerweg 120 -7
9

Reducering tarief

Provisie werd te hoog ingezet. Na gesprekken hierover en vergelijking met con-collega makelaars reducering. Initiatief vaak vanuit onszelf.
Bron: Funda, 16 dec. 2016.

Funda gebruiker - Hogeweg 31
7

Schakelen lekker snel

Via een bekende zijn we bij Spitman Makelaars terecht gekomen en dat is een goede keuze gebleken. De afspraak was gemakkelijk en op korte termijn gemaakt met makelaar Bert-Willem Wijnhout. Hij is een vriendelijke en deskundige adviseur die zich goed kan inleven in de situatie en de woning en komt ook met nuttige tips om de woning nog aantrekkelijker te maken. Het secretariaat schakelt lekker snel, je wordt doorgaans direct teruggebeld, als er een bepaalde actie is. Spitman regelt verder de aanvullende diensten waaronder een zeer goede fotograaf te weten Peter Drent. De foto’s hebben ons verrast, zo goed kwam alles tot zijn recht, alles klopte. Uiteindelijke resultaat: onze woning was binnen een paar weken verkocht!! Bron: Funda, 21 nov. 2016.

Dhr. de Groot - Houtsniplaan 6
10

Huis vrij snel verkocht.

Makelaardij Spitman maakt waar wat ze beloven. Mijn huis is vrij snel verkocht, communicatie is goed. Bron: Funda, 8 nov. 2016

Funda gebruiker - Santacker 14
7

Professioneel afgehandeld

Mijn flatwoning te koop aangeboden eind mei 2016. Op kantoor van de makelaar de vragenlijsten voor de woning ingevuld, en de antwoorden werden direct online overgenomen. Elke bezichtiging werd vooraf gemeld en na de bezichtiging werd ik altijd gebeld er werd er een korte samenvatting doorgegeven van de bezichtiging. Begin oktober werd het voorlopig koopcontract ondertekend ter kantore en 3 november was de overdracht. Voor mij heeft de makelaar de opdracht professioneel afgehandeld, dus ben ik content! Bron: Funda, 2 nov. 2016.

Funda gebruiker - Dillenburg 244
9

Oog voor de klant

Prettige en professionele aanpak. Ondanks de slechte markt wel een lange termijn strategie blijven volgen. Een makelaar met oog voor de klant. Bron: Funda, 1 nov. 2016.

Dhr. Schoenaker - Utrechtseweg 240
7

Hart voor zijn zaak

Typering makelaar: no-nonsense, betrouwbaar, heeft hart voor zijn zaak, zijn medewerkers en zijn klanten. Aankoopbemiddeling: prima. Hij was bereid een no-cure-no-pay-afspraak te maken en was tevens bereid een aangepast tarief te hanteren, omdat we 1 specifiek huis op het oog hadden. Verkoopbemiddeling: eveneens prima. Contact rondom bezichtigingen verliep soepel en snel. Ze hebben overigens ook een goede fotograaf, wat zeker helpt. Bron: Funda, 4 okt. 2016

Funda gebruiker - Willem van Kleefweg 3
8

Belangen goed behartigd

Spitman Makelaars heeft onze belangen goed behartigd en al het regelwerk duidelijk en overzichtelijk met ons gecommuniceerd en geregeld.
Bron: Funda, 23 sep. 2016.

Mevr. De Raadt - Utrechtseweg 53
9

Drie positieve ervaringen!

Dit is mijn derde ervaring met deze makelaar. Alle drie waren positieve ervaringen. Duidelijke intake-gesprekken, goede communicatie en adviezen. Kortom voor de toekomst: dit makelaarskantoor zal ik weer benaderen voor aan- of verkoop van een huis. Iedereen kan ik dit makelaarskantoor aanbevelen. Bron: Funda: 16 sep. 2016.

Funda gebruiker - Beethovenlaan 121
9

Inzet van goede specialisten

Vanaf het begin is de goede toon gevonden. Het contact met alle teamleden is plezierig, professioneel en adequaat. Spitman c.s. geeft blijk de markt en situaties goed aan te voelen. Door inzet van goede specialisten (foto, video, 3D en plattegronden) maakt Spitman een mooie en realistische presentatie voor funda en eigen website. Bron: Funda, 6 aug. 2016.

Dhr. Ossendorp - Mendelssohnlaan 14
9

Na heel wat jaren toch nog verkocht

Spitman heeft in het begin moeite gedaan om het huis te verkopen, maar tijdens de crisis werd de aandacht wat minder. Uiteindelijk is het huis na 8 jaar verkocht door Drieklomp en Spitman. Bron: Funda, 26 juli 2016.

Funda gebruiker - Apeldoornseweg 264
6

Recht door zee

Deskundige, recht-door-zee makelaar met een realistisch beeld van de markt en een klantgerichte service. Bron: Funda 1 juli 2016.

Funda gebruiker - Berkenlaan 117
8

Iets te veel vrijheid genomen

De makelaar had iets te veel vrijheid genomen bij het verkopen van mijn woning: juridische voorwaarden overeengekomen met kopers buiten mijn medeweten. Na protest is die koop stukgelopen en heeft de woning nog een dik jaar te koop gestaan en is voor een lager bedrag verkocht. Ook liep de inplanning van bezichtigingen niet altijd helemaal soepel. Bron: Funda, 16 juni 2016

Funda gebruiker - Bachlaan 66
5

Prima!

Prima koop en verkoopbegeleiding. Snelle afhandeling, direct actie wanneer nodig. Anticiperen in situatie. Prima makelaar! Bron: Funda, 6 juni 2016.

Funda gebruiker - Van Borselenstraat 124
10

Transparant

Gewoon goede makelaar. Transparant en accuraat. Prima dienstverlening en zijn realistisch in de waardebepaling en verkoopkans. Bron: Funda, 20 mei 2016.

Funda gebruiker - West-Peterstraat 61
10

Alles in goed overleg

Erg fijne en vlotte ondersteuning bij de verkoop van onze woning. Alles is in goed overleg gegaan en erg goed afgewikkeld door Spitman Makelaars. Bron: Funda, 2 mei 2016.

Funda gebruiker - Vogelmuur 8
9

Tweede uitstekende ervaring

Een tweede uitstekende ervaring met Spitman Makelaars. Goede service en een grote mate van betrokkenheid en inzet. Complimenten aan alle medewerkers van Spitman Makelaars. Bron: Funda, 16 april 2016.

Dhr. Van der Gronden - Mariaweg 42
8

Zeer prettig en flexibel

Zeer prettig contact, afspraken altijd nagekomen, flexibele opstelling. Snelle afhandeling van gemaakte afspraken. Bron: Funda, 12 april 2016

Dhr. Vegt - Paul Krugerstraat 6
8

Uitstekend onderhandeld

Prettig kennismakingsgesprek en hetgeen daarin benoemt/ besproken is ook nagekomen in de praktijk. Goede bereikbaarheid bij vragen (zowel telefonisch als per mail) met het kantoor en de makelaar zelf. En bij de onderhandelingen met de potentiële koper uitstekend onderhandeld door de makelaar. Bron: Funda, 15 jan. 2016.

Funda gebruiker - Rozemarijnstraat 4
8

Bewuste keus om deze makelaar te nemen

Makelaar is lokaal bekend, wat uiteraard ook zijn vak is. Zelf woon ik in Utrecht en het verkochte object staat in Arnhem, vandaar deze bewuste keus om deze makelaar te nemen. Op basis van wat productonderzoek onder de diverse makelaars in die omgeving. Met name kosten en prijs waren bepalend. Service + informatie verstrekking was op orde. Bron: Funda, 13 jan. 2016

Dhr. Van der Locht - Rolandseck 7 G
9

Laagdrempelig en persoonlijk

Vooral de vriendelijke en laagdrempelige bejegening zijn sterke punten!! Ook zijn de persoonlijke contacten aangenaam en vertrouwenwekkend: heel duidelijk dat ze hun vak verstaan en jou, als koper/verkoper, kunnen en durven overtuigen om zaken aan hen over te laten!! Chapeau!! Ook de contacten met de secretaresses zijn heel prettig!! Bron: Funda, 11 jan. 2016

Dhr. Damen - Sweerts de Landasstraat 20
10

Ontwapenend

Uitstekend begeleid bij de voorbereiding van de verkoop van ons huis en een betrokken steun en toeverlaat gedurende het verkoopproces. Zeer prettig in de omgang met een perfecte mix tussen zakelijkheid en zo nu en dan een vleugje ontwapende humor. Bron: Funda, 5 jan. 2016

Funda gebruiker - Van Slichtenhorststraat 27
8

Uiterst vriendelijk personeel

Spitman heeft mijn appartement verkocht in de tijd dat het verkopen van appartementen (woningen algemeen) erg moeilijk ging door de tegenvallende economie van afgelopen jaren 2008-2015. Ik was in de veronderstelling dat ik al blij moest zijn met een verkoop onder de hypotheekwaarde, dus met restschuld. Hierdoor ging ik ervan uit dat ik niet een huis kon terugkopen maar genoodzaakt was om te gaan huren. Mede doordat mijn eigen bank (ING) geen nieuwe hypotheek meer wilde verstrekken. Ik was zeer teleurgesteld. Toen spitman dit hoorde hebben zij voor mij nieuwe contacten geregeld waardoor ik alsnog een mooie woning kon terugkopen. Verder hebben zij mij enorm goed geadviseerd in de regio waar ik een woning heb gevonden (Arnhem – Duiven). Uiterst vriendelijk personeel! Bron: Funda, 14 dec 2015

Funda gebruiker - Wichard van Pontlaan 50
8

Een fijne makelaar

Bert Willem meegemaakt als verkoopmakelaar van de gekochte woning en als verkoopmakelaar van de eigen woning; het is een fijne makelaar; rustige persoonlijkheid, betrouwbaar waar het gaat om het nakomen van afspraken/toezeggingen en vlot in de communicatie. Zijn collega’s schakelden snel als er afspraken gemaakt moesten worden (bijna 30 bezichtigingen!) of stukken in orde gebracht moesten worden. Al met al erg tevreden en zeker aan te bevelen. Bron: Funda, 12 dec 2015

Funda gebruiker - Tollensstraat 16
8

Lokaal onverslaanbaar

Lokaal onverslaanbaar, hebben een treintje huizen netjes op elkaar afgestemd verkocht. Netjes, integer, prima.

Funda gebruiker - Molenberg 36
9

Kenners van de markt

Allereerst is het heel prettig samenwerken met Spitman Makelaars. De communicatie is open en reëel. Daarnaast zorgen ze voor een zeer fraaie presentatie op Funda. Ze kennen de markt en weten hoe ze van een kijker een koper moeten maken! Bron: Funda, 15 sep 2015

Dhr. Meinema - Bakenbergseweg 211
9

Duidelijk plan van aanpak

Goede afstemming en duidelijk plan van aanpak voor verkoop van de woning. Prima adviezen en begeleiding. Bron: Funda, 28 juni 2015.

Funda gebruiker - Mariaweg 43
9

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Uitstekende Makelaar, met goede kennis van zaken. Pro actief ook in communicatie en geen 9 tot 5 mentaliteit. zeer tevreden!!
Bron: Funda/ 24 juni 2015

Een Funda gebruiker - Wolterbeekweg 9
8

Handelt in het belang van zijn klanten en denkt pas daarna aan zijn eigen belang.

Toen ik (in een vergevorderd stadium, nadat de makelaar al de nodige tijd en energie in me had gestoken) twijfelde over de aankoop van een woning, werd er direct (en oprecht en begripvol) gezegd “bij twijfel niet inhalen”. Een prijzenswaardige reactie die mijns inziens heel veel zegt over de normen en waarden van deze makelaar. Man met hart op de juiste plek.
Uiteindelijk hebben we een ander huis gekocht dan het huis dat we in eerste instantie op het oog hadden en hier voelen we ons helemaal thuis.

Jelte - Oosterbeek
10

Werkdruk en volle agenda’s gaan ten koste van klantgerichtheid

De huizenmarkt is flink in beweging, van beide kanten (koop/verkoop) deze situatie legt grote werkdruk op de makelaars in het algemeen en op de makelaar van Spitman Makelaars in het bijzonder. Een niet flexibele agenda door starre houding en gehaaste telefoontjes zonder oog en empathie voor de klant zijn hiervan helaas het resultaat. Mijn ervaring met Spitman Makelaars is in tegenstelling tot bovenstaande reviews minder positief.

C. van Dalen - Westervoort
2

top

dit if ng

Ben Re
8

Huur

Blij over hoe ik geholpen ben door het Spitman team. Ik was zoekende en wist niet goed of ik in mijn situatie nou het beste kon huren of kopen. Een fijne begeleiding waarin ik het gevoel had dat ze de keuze echt bij mij neerlegde, zonder mij daarin een bepaalde kant op te sturen.

Lily de Looij
8

Uitstekend onderhandeld door de makelaar

Prettig kennismakingsgesprek en hetgeen daarin benoemt/ besproken is ook nagekomen in de praktijk. Goede bereikbaarheid bij vragen (zowel telefonisch als per mail) met het kantoor en de makelaar zelf. En bij de onderhandelingen met de potentiële koper uitstekend onderhandeld door de makelaar.

Verkoper van Rozemarijnstraat 4
8

Service + informatie verstrekking was op orde

Makelaar is lokaal bekend, wat uiteraard ook zijn vak is. Zelf woon ik in Utrecht en het verkochte object staat in Arnhem, vandaar deze bewuste keus om deze makelaar te nemen. Op basis van wat productonderzoek onder de diverse makelaars in die omgeving. Met name kosten en prijs waren bepalend. Service + informatie verstrekking was op orde.

Verkoper van Rolandseck 7 G
9

En binnen een jaar mijn huis kwijt

Mooi bedrijf fijn personeel voor de mensen die komen bezichtigen!
En voor me zelf om mee te onderhandelen over de prijs van de woning.
En binnen een jaar mijn huis kwijt!

Verkoper van Reinaldstraat 45
9

Chapeau

Vooral de vriendelijke en laagdrempelige bejegening zijn sterke punten!! Ook zijn de persoonlijke contacten aangenaam en vertrouwenwekkend: heel duidelijk dat ze hun vak verstaan en jou, als koper/verkoper, kunnen en durven overtuigen om zaken aan hen over te laten!!
Chapeau!!
Ook de contacten met de secretaresses zijn heel prettig!!

Verkoper van Sweerts de Landasstraat 20
10

Uitstekend begeleid bij de voorbereiding

Uitstekend begeleid bij de voorbereiding van de verkoop van ons huis en een betrokken steun en toeverlaat gedurende het verkoopproces. Zeer prettig in de omgang met een perfecte mix tussen zakelijkheid en zo nu en dan een vleugje ontwapende humor.

Verkoper van Van Slichtenhorststraat 27
9

Uiterst vriendelijk personeel

Spitman heeft mijn appartement verkocht in de tijd dat het verkopen van appartementen (woningen algemeen) erg moeilijk ging door de tegenvallende economie van afgelopen jaren 2008-2015. Ik was in de veronderstelling dat ik al blij moest zijn met een verkoop onder de hypotheekwaarde, dus met restschuld. Hierdoor ging ik ervan uit dat ik niet een huis kon terugkopen maar genoodzaakt was om te gaan huren. Mede doordat mijn eigen bank (ING) geen nieuwe hypotheek meer wilde verstrekken. Ik was zeer teleurgesteld. Toen spitman dit hoorde hebben zij voor mij nieuwe contacten geregeld waardoor ik alsnog een mooie woning kon terugkopen. Verder hebben zij mij enorm goed geadviseerd in de regio waar ik een woning heb gevonden (Arnhem – Duiven). Uiterst vriendelijk personeel!

Verkoper van Wichard van Pontlaan 50
8

Al met al erg tevreden en zeker aan te bevelen

Bert Willem meegemaakt als verkoopmakelaar van de gekochte woning en als verkoopmakelaar van de eigen woning; het is een fijne makelaar; rustige persoonlijkheid, betrouwbaar waar het gaat om het nakomen van afspraken/toezeggingen en vlot in de communicatie. Zijn collega’s schakelden snel als er afspraken gemaakt moesten worden (bijna 30 bezichtigingen!) of stukken in orde gebracht moesten worden. Al met al erg tevreden en zeker aan te bevelen.

Verkoper van Tollensstraat 16
8

Lokaal onverslaanbaar

Lokaal onverslaanbaar, hebben een treintje huizen netjes op elkaar afgestemd verkocht. Netjes, integer, prima.

Verkoper van Molenberg 36
9

De communicatie is open en reëel

Allereerst is het heel prettig samenwerken met Spitman Makelaars. De communicatie is open en reëel.
Daarnaast zorgen ze voor een zeer fraaie presentatie op Funda. Ze kennen de markt en weten hoe ze van een kijker een koper moeten maken!

Verkoper van Bakenbergseweg 211
9

Prima adviezen en begeleiding

Goede afstemming en duidelijk plan van aanpak voor verkoop van de woning.
Prima adviezen en begeleiding.

Verkoper van Mariaweg 43
9

Uitstekende Makelaar, met goede kennis van zaken

Uitstekende Makelaar, met goede kennis van zaken. Pro actief ook in communicatie en geen 9 tot 5 mentaliteit. zeer tevreden!!

Verkoper van Wolterbeekweg 9
9

Uitstekend onderhandeld door de makelaar.

Prettig kennismakingsgesprek en hetgeen daarin benoemt/ besproken is ook nagekomen in de praktijk. Goede bereikbaarheid bij vragen (zowel telefonisch als per mail) met het kantoor en de makelaar zelf.
En bij de onderhandelingen met de potentiële koper uitstekend onderhandeld door de makelaar.

Verkoper van Rozemarijnstraat 4
8
Schrijf zelf een review