Lees hier wat onze
opdrachtgevers zeggen!

“…persoonlijke en betrokken stijl…”

We waren erg tevreden over de persoonlijke en betrokken stijl van Spitman makelaars.

Bron: Funda

Een Funda gebruiker - Arnhem
9,0

“…Top!…”

Erg prettig contact met de makelaar. Altijd snel bereikbaar en alles goed geregeld. Ik kan deze makelaar zeker aanbevelen. Top!

Bron: Funda

Mw. Van Grinsven - Arnhem
9.3

“…snel en goed resultaat…”

Buiten zijn professionaliteit is Ben een fijn en oprecht mens om mee samen te werken. Met daarbij een snel en goed resultaat, de verkoop van ons huis binnen 2 weken.

Bron: Funda

Een Funda gebruiker - Oosterbeek
9.3

“…Prettig in de omgang en nooit het doel uit het oog verliezend…”

Spitman Makelaars ter zake kundig. Prettig in de omgang en nooit het doel uit het oog verliezend. Kordaat en adequaat in het traject van inventarisatie tot de uiteindelijke verkoop. Zeer content zijn we met de gang van zaken.

Bron: Funda

Een Funda gebruiker - Oosterbeek
9,0

“…Een heel fijn makelaarskantoor…”

Het contact met de makelaar was erg gemakkelijk. communicatie en bereikbaarheid altijd goed. Het digitale dossier was goed en makkelijk in gebruik.
Al met al een heel fijn makelaarskantoor.

Bron:Funda

Mw. De Jong - Doorwerth
10

Uitstekende begeleiding bij aankoop!

Ben Spitman en (op kantoor) Michaela hebben ons uiterst deskundig, vriendelijk en succesvol geholpen bij de verwerving van ons huis in Mook.

Met hun kennis en ervaring van de markt en het onderhandelen met de verkopende partij, zijn we er samen naar wens uitgekomen!

Dank

Wendel, Eric - Mook
10

“..Bijzonder prettig contact…”

Het contact met de makelaar verliep bijzonder prettig. Goede communicatie, goed overleg, goede afstemming.

Bron: Funda

Een Funda gebruiker - Bakenbergseweg, Arnhem
9,3

“…Zeker weer benaderen in de toekomst…”

Zeer vriendelijk, altijd duidelijk en bereid te helpen als er vragen waren of dingen onduidelijk. Afstemming van bezichtigingen was ook meer als prima. Zou hun zeker in de toekomst weer benaderen bij een verkoop woning.

Bron: funda

Dhr. Woudenberg - Kronenburgsingel, Arnhem
8,5

“…Alles resulteerde in snelle verkoop voor een goede prijs…”

Het contact verliep soepel en we werden goed op de hoogte gehouden. Heldere afspraken, goede bereikbaarheid en directe communicatie. Henrike gaf goed advies. Dat alles resulteerde in snelle verkoop voor een goede prijs. Ook de afwikkeling was vlot.

Bron: Funda

Een Funda gebruiker - Debussystraat, Arnhem
8,8

“…Een hele goede makelaar…”

Het contact met deze makelaar verliep uitstekend. Vriendelijk, goed geïnformeerd,
zakendeskundige, enthousiast.Kortom een hele goede makelaar.

Bron: Funda

Mw. Haggenburg - Frans Halslaan, Arnhem
9,0

“…Aanrader!…”

Super begeleiding en adequate terugkoppelingen ontvangen van zowel binnen- als buitendienst. Top dienstverlening en fijne personen. Aanrader!

Bron: Funda

Een Funda gebruiker - Rhijnspoor, Arnhem
9,3

“…In korte tijd huis verkocht en aangekocht…”

We hebben in een korte tijd ons huis verkocht en een appartement aangekocht met een uitstekende begeleiding van de mensen van Spitman: attent, betrokken, deskundig, slim en nog hartstikke aardig ook. Wij zijn heel tevreden.

Bron: Funda

 

Een Funda gebruiker - Bakenbergseweg, Arnhem
9,3

“…Duidelijke adviezen…”

Het contact verliep over het algemeen goed, al was er aanvankelijk wat vertraging in het doorsturen van de offerte. Verder waren de adviezen duidelijk en werd elke stap in overleg genomen.

Bron: Funda

 

Een Funda gebruiker - Tullekensteeg, Arnhem
8,0

“…Woning in recordtempo verkocht…”

Henrike heeft van begin tot eind flexibel meegedacht en gezorgd dat alles vlot en soepel verliep. Door deze goede samenwerking is mijn woning in recordtempo verkocht! Echt geweldig!

Bron: Funda

Mw. Rippe - Limburgsingel, Arnhem
10

“…Verkoop binnen 3 maanden geregeld…”

Fijn contact gehad met Henrike die op haar eigen enthousiaste wijze de kijkers rondleidde. Altijd snel een uitgebreide terugkoppeling zodat we goed op de hoogte waren van de stand van zaken. Verkoop binnen 3 maanden geregeld waarbij goed rekening is gehouden met onze wensen. Kortom wij zijn een tevreden klant.

Bron: Funda

 

Een Funda gebruiker - Sittardstraat , Arnhem
8,8

“…Snelle en goede communicatie…”

Woning is snel en professioneel verkocht! Afspraken waren snel en passenD gemaakt. Ook snelle en goede communicatie met medewerkers bureau/kantoor. Dank!

Bron: Funda
Een Funda gebruiker - Jagerspad, Oosterbeek
10

“… Henrike, kundig, betrokken en goed bereikbaar…”

We werden geholpen door Henrike. Zij was kundig, betrokken en goed bereikbaar. Het contact verliep vlot en ontspannen. Het hele kantoor was, daar waar nodig, actief en betrokken. Ook over de kwaliteit van de fotograaf, die wij aangeraden kregen, waren wij zeer positief.

Bron: Funda

Een Funda gebruiker - Benedendorpsweg, Oosterbeek
9,0

“…Goed advies en prettige samenwerking! …”

Contact verliep goed, goed advies en prettige samenwerking! Ook prettig dat het kantoor in Oosterbeek bereikbaar was voor vragen.

Bron: Funda

Een Funda gebruiker - Beethovenlaan, Doorwerth
7,8

“…Goede strategie…”

Prima en vakkundig makelaarskantoor, goede strategie en er werd goed rekening gehouden met onze wensen.

Bron: Funda

Dhr. Zweers - Doorwerth
9,5

“…Open communicatie…”

Zeer prettige contacten en een open communicatie nadat bezichtigingen waren geweest.
Duidelijk werd vanaf het begin dat de makelaar een goed beeld had van de mogelijkheden.

Bron: Funda

Dhr. Dijkema - Veldheimweg, Renkum
8,5

“…We voelen ons door Spitman uitstekend begeleid….”

De verkoop van ons huis verliep minder snel dan we hadden verwacht.
Meerdere keren hebben we met de heer Spitman overleg gevoerd.
Steeds zakelijk, deskundig en in een hartelijke sfeer.
We voelen ons door Spitman uitstekend begeleid.

Bron: Funda

Dhr. Koks - Doorwerth
8,8

“…Net dat stukje extra service en begeleiding…”

De vorige eigenaren hadden makelaar Henrike van Wilgenburg ingeschakeld voor de verkoop van hun appartement. Dat verliep voor ons als kopers zeer prettig. Dus toen wij het appartement gingen verkopen was de keuze direct gemaakt. Henrike is goed bereikbaar, denkt altijd mee, schakelt snel. Ook de medewerkers van kantoor Spitman verlenen net dat stukje extra service en begeleiding.

Bron: Funda

 

Een Funda gebruiker - Pietersbergseweg, Oosterbeek
9,0

“…Kundig en zonder poespas…”

Kundig en zonder poespas, werd ons huis verkocht. Begeleiding in orde en verdere administratie inclusief contracten e.d. werden snel afgewikkeld. Flesje wijn op de goede afloop en alles was in “kannen en kruiken”.

Bron: Funda

 

Een Funda gebruiker - Doorwerth
7,0

“…Kijken naar oplossingen…”

Zowel de makelaars in de buitendienst als de back office was erg bereid om samen naar oplossingen te kijken.

Bron: Funda

Dhr. Godijn - Oosterbeek
8,5

“…Alles boven verwachting verlopen…”

Via Spitman makelaars onze huidige woning gekocht en ook onze oude woning verkocht.
Ben Spitman is zeer behulpzaam en reageerde vrijwel direct op iedere vraag welk wij hadden in de aankoop en verkoop van de woningen.
Het verkoop- en aankoopproces werd duidelijk uitgelegd wat ons te wachten stond.
Contact met de kantoormedewerksters verliep ook zeer goed, vragen werden ook direct beantwoord en het contact was vriendelijk en correct.

Alles boven verwachting verlopen waar we bij andere makelaars minder goede ervaringen hebben gehad.

Bron: Funda

Een Funda gebruiker - De Dries, Heteren
8,3

“…Komen hun afspraken goed na…”

Goede communicatie en overleg. Ze houden je exact met alles op de hoogte. Vriendelijk , netjes. Komen hun afspraken goed na. Altijd goed te bereiken.

Bron Funda

Dhr. Berns - Doorwerth
7,8

“…Houdt koers…”

Snel van begrip; duidelijke advies en mening; snel resultaat.
Kan “onzekerheden” goed managen en houdt koers, indien gewenst.

Bron: Funda

Een Funda gebruiker - Bernadottelaan, Doorwerth
8,8

“…Veel contactmomenten en goede terugkoppeling!…”

Erg goede begeleiding, goede terugkoppeling, snelle en deskundige verkoop tegen een goede prijs en voorwaarden. Met name de terugkoppeling en vele contactmomenten zijn als erg prettig ervaren.

Bron: Funda

Dhr. Otten - Oosterbeek
9,0

“…Een huis verkopen is niet alleen een zakelijke transactie…”

Een huis verkopen is niet alleen maar een zakelijke transactie. Wij hebben bij de aanvang van het traject met meerdere makelaars gesproken en de keuze is uiteindelijk op Bert Willem Wijnhoud van Spitman uitgekomen. Het is mensenwerk en je wilt dat iemand die namens jou je huis verkoopt dat goed aanvoelt. We hebben met de mensen van Spitman goede ervaringen gehad.

Bron: Funda

Een Funda gebruiker - Heveadorp
8,3

“…Zowel bij aankoop als verkoop een goede begeleiding…”

Zeer deskundige en correcte begeleiding. Zowel bij de verkoop van onze woning als bij de aankoop van onze nieuwe woning!

Bron: Funda

Dhr. Pardon - Doorwerth
10

“…Attent, transparant, professioneel en resultaatgericht…”

Ben Spitman heeft het huis van mijn schoonouders verkocht met veel persoonlijke aandacht voor hun situatie (vertrek naar tehuis) en begrip voor hun gevoelens daarbij.
Daarnaast heeft hij met een heldere, vooraf duidelijk besproken aanpak het huis aan de markt aangeboden. Bij elke stap werd er contact met ons opgenomen. Het resultaat heeft onze verwachting ruimschoots overtroffen!
Ook na de verkoop is het contact plezierig en professioneel gebleven en werd er duidelijk aangegeven wat de afhandeling inhield en hoe e.e.a. zou gaan verlopen.
Attent, transparant, professioneel en resultaatgericht zijn de steekwoorden die bij Ben en zijn kantoor passen.

Bron: Funda

Dhr. Van Papendrecht - Bosmeesterskamp, Bennekom
8,8

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

“…Contact met de makelaar verliep uitstekend.

Er was op de gehele gang van zaken niets op aan te merken!…”

 

Bron: Funda

Dhr. Willemsen - De Zalmen, Doorwerth
8,3

Fijne samenwerking bij aankoop huis

Spitman Makelaar en voor ons Ben is zeer fijn in de omgang en heeft het verschil kunnen maken. Dank daarvoor!

Lucas Hubrecht - Oosterbeek
10

doeltreffende link naar ons perfecte huis

Vanuit Amsterdam verhuisden wij naar Arnhem. Ook hier in de gewilde buurten druk op de woningmarkt. Daarnaast waren wij onbekend in deze stad. Alle reden om in zee te gaan met een aankoopmakelaar. Ben Spitman nam nadrukkelijk de tijd om ons goed te informeren over en te laten oriënteren op de leuke buurten in Arnhem, Velp en Oosterbeek. Uiteindelijk het perfecte huis via Ben gevonden. Voor de markt uit, waardoor wij exclusief en niet al te overhaast de juiste aankoopbeslissing konden doen. Veel dank!

stijn van vuuren - arnhem
10

Aanrader op en top!

Spitman hield ons voortdurend op de hoogte en gaf ons het vertrouwen dat het goed zou komen. Erg blij met deze professionele makelaar. Aanrader op en top!!! Bron: Funda 19 september 2017

Funda gebruiker - Utrechtseweg 440
10

Prima begeleiding bij alle stappen van het proces

Zeer goed contact, via telefoon, mail en sms.
Kleine miscommunicatie in het begin, maar die werd snel en vriendelijk verholpen. Tussen het moment van echt op de markt zetten en het moment van verkoop zat minder dan een maand, nauwelijks de tijd gehad om een bord ‘te koop’ te plaatsen. Prima begeleiding bij alle stappen van het proces. Bron: Funda 11 augustus 2017

Funda gebruiker - Kapelleboom 40
10

Correcte en snelle afhandeling

Ondanks dat ons huis langere tijd te koop stond, bleef de inzet van Spitman makelaars goed. Potentiele kopers werden benaderd om het huis te bezichtigen. Afhandeling bij uiteindelijke verkoop correct en snel. Bron: Funda 1 augustus 2017

Funda gebruiker - Schelmseweg 30
7,8

Snel en deskundig

Fantastisch geholpen door hele fijne makelaar, Henrike. Zowel huis verkocht als ander huis aangekocht via Henrike. We zijn zeer tevreden over de snelheid en deskundigheid. Bron: Funda 5 juli 2017

Funda gebruiker - Houtsniplaan 32
10

Van harte aanbevolen!

Spitman heeft ook ons vorige huis verkocht en we zijn door de positieve ervaringen daarbij opnieuw bij hen terechtgekomen. Ook deze keer verliep het proces heel plezierig. We werden op adequate wijze op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen, de informatie was duidelijk en volledig, de medewerkers en makelaars zijn altijd goed bereikbaar en heel toegankelijk. Ook het tijdelijke verhuurtraject van de woning is door hen uitstekend geregeld. Wij bevelen hen van harte aan! bron: Funda 29 juni 2017

Funda gebruiker - Beethovenlaan 40
8,5

Uitstekende kennis

Aangezien we naar wat uniekere (oudere) panden zochten, wilde we een makelaar die daar ook ervaring mee had en ons goed kon helpen op technische kennis en de markt in de regio ook goed in de gaten had. Spitman is niet de goedkoopste aankoopmakelaar, maar de kennis was uitstekend en in de onderhandelingen zijn we op een betere eindprijs uitgekomen dan we van te voren dachten, dus het heeft zichzelf ook terugbetaald. Bron: Funda 16 mei 2017

Funda gebruiker - Steenbakkersweg 2
9,5

Kortom: een aanrader

De heer Spitman heeft ons zeer goed begeleid bij zowel de aankoop van onze nieuwe woning als de verkoop van onze huidige woning. Hij heeft veel vakkennis en is klantvriendelijk, integer, efficiënt en doortastend. Ook over de dames van het kantoor zijn we goed te spreken. Voor ons was het heel prettig dat het kantoor in Oosterbeek ook op zaterdagochtend open is. Kortom een aanrader! Bron: Funda 19 april 2017

Funda gebruiker - Voermanstraat 22
8,8

Heldere afspraken

Goede samenwerking en prettige wijze van communicatie. Heldere afspraken waardoor het verkoopproces goed kon verlopen. Bron: Funda 10 maart 2017

Funda gebruiker - Bosboomstraat 36
9,5

Voor een goede prijs en binnen acht weken verlopen

De verkoop is voor een goede prijs en binnen acht weken verlopen. Ook buiten kantoortijden goed contact met de eigenaar en medewerkers van dit kantoor. Bron: Funda, 9 december 2016.

Funda gebruiker - Apeldoornseweg 40
8

Maken ze waar wat ze beloven

Bij Spitman maken ze waar wat ze beloven. Prettig informeel contact, oplossingsgericht altijd bereikbaar. Bron: Funda, 7 okt. 2016.

Funda gebruiker - St. Antonielaan 234
9

Duidelijk streven naar het beste voor de klant

Kort omschreven in een paar steekwoorden: + Deskundig + Doortastend + Ontspannen + Informeel + Goede prijs kwaliteitsverhouding + I.v.m. vakantie een goede overdracht aan collega. + Duidelijk streven naar het beste voor de klant. – Door volle agenda niet na kunnen bespreken, werd wel goed opgelost in een vervolg afspraak. Bron: Funda, 2 okt. 2016

Funda gebruiker - Stulp 12
9

Prima makelaar!

Prima makelaar. Goede communicatie en directe actie wanneer nodig. Ik zou deze makelaar zeker aanraden! bron: 15 sep. 2016. Bron: Funda, 15 sep 2016.

Funda gebruiker - Wijnandsradestraat 7
9

Goed advies

Professioneel en deskundig. Spitman heeft goed advies gegeven over de te volgen verkoop strategie. Goede makelaar. Bron: Funda, 16 jan. 2017.

Funda gebruiker - Rolandseck 87
8

Blijft aan de bal

De begeleiding van Spitman Makelaars is zeer vakkundig en accuraat. Makelaar Ben blijft aan de bal en heeft een voor een beide partijen prima deal bereikt. Je merkt dat door jarenlange ervaring een uitstekende locale marktkennis beschikbaar is en dat geeft vertrouwen. Bron: Funda, 16 dec. 2016.

Funda gebruiker - Wolfhezerweg 120 -7
9

Reducering tarief

Provisie werd te hoog ingezet. Na gesprekken hierover en vergelijking met con-collega makelaars reducering. Initiatief vaak vanuit onszelf.
Bron: Funda, 16 dec. 2016.

Funda gebruiker - Hogeweg 31
7

Schakelen lekker snel

Via een bekende zijn we bij Spitman Makelaars terecht gekomen en dat is een goede keuze gebleken. De afspraak was gemakkelijk en op korte termijn gemaakt met makelaar Bert-Willem Wijnhout. Hij is een vriendelijke en deskundige adviseur die zich goed kan inleven in de situatie en de woning en komt ook met nuttige tips om de woning nog aantrekkelijker te maken. Het secretariaat schakelt lekker snel, je wordt doorgaans direct teruggebeld, als er een bepaalde actie is. Spitman regelt verder de aanvullende diensten waaronder een zeer goede fotograaf te weten Peter Drent. De foto’s hebben ons verrast, zo goed kwam alles tot zijn recht, alles klopte. Uiteindelijke resultaat: onze woning was binnen een paar weken verkocht!! Bron: Funda, 21 nov. 2016.

Dhr. de Groot - Houtsniplaan 6
10

Huis vrij snel verkocht.

Makelaardij Spitman maakt waar wat ze beloven. Mijn huis is vrij snel verkocht, communicatie is goed. Bron: Funda, 8 nov. 2016

Funda gebruiker - Santacker 14
7

Professioneel afgehandeld

Mijn flatwoning te koop aangeboden eind mei 2016. Op kantoor van de makelaar de vragenlijsten voor de woning ingevuld, en de antwoorden werden direct online overgenomen. Elke bezichtiging werd vooraf gemeld en na de bezichtiging werd ik altijd gebeld er werd er een korte samenvatting doorgegeven van de bezichtiging. Begin oktober werd het voorlopig koopcontract ondertekend ter kantore en 3 november was de overdracht. Voor mij heeft de makelaar de opdracht professioneel afgehandeld, dus ben ik content! Bron: Funda, 2 nov. 2016.

Funda gebruiker - Dillenburg 244
9

Oog voor de klant

Prettige en professionele aanpak. Ondanks de slechte markt wel een lange termijn strategie blijven volgen. Een makelaar met oog voor de klant. Bron: Funda, 1 nov. 2016.

Dhr. Schoenaker - Utrechtseweg 240
7

Hart voor zijn zaak

Typering makelaar: no-nonsense, betrouwbaar, heeft hart voor zijn zaak, zijn medewerkers en zijn klanten. Aankoopbemiddeling: prima. Hij was bereid een no-cure-no-pay-afspraak te maken en was tevens bereid een aangepast tarief te hanteren, omdat we 1 specifiek huis op het oog hadden. Verkoopbemiddeling: eveneens prima. Contact rondom bezichtigingen verliep soepel en snel. Ze hebben overigens ook een goede fotograaf, wat zeker helpt. Bron: Funda, 4 okt. 2016

Funda gebruiker - Willem van Kleefweg 3
8

Belangen goed behartigd

Spitman Makelaars heeft onze belangen goed behartigd en al het regelwerk duidelijk en overzichtelijk met ons gecommuniceerd en geregeld.
Bron: Funda, 23 sep. 2016.

Mevr. De Raadt - Utrechtseweg 53
9

Drie positieve ervaringen!

Dit is mijn derde ervaring met deze makelaar. Alle drie waren positieve ervaringen. Duidelijke intake-gesprekken, goede communicatie en adviezen. Kortom voor de toekomst: dit makelaarskantoor zal ik weer benaderen voor aan- of verkoop van een huis. Iedereen kan ik dit makelaarskantoor aanbevelen. Bron: Funda: 16 sep. 2016.

Funda gebruiker - Beethovenlaan 121
9

Inzet van goede specialisten

Vanaf het begin is de goede toon gevonden. Het contact met alle teamleden is plezierig, professioneel en adequaat. Spitman c.s. geeft blijk de markt en situaties goed aan te voelen. Door inzet van goede specialisten (foto, video, 3D en plattegronden) maakt Spitman een mooie en realistische presentatie voor funda en eigen website. Bron: Funda, 6 aug. 2016.

Dhr. Ossendorp - Mendelssohnlaan 14
9

Na heel wat jaren toch nog verkocht

Spitman heeft in het begin moeite gedaan om het huis te verkopen, maar tijdens de crisis werd de aandacht wat minder. Uiteindelijk is het huis na 8 jaar verkocht door Drieklomp en Spitman. Bron: Funda, 26 juli 2016.

Funda gebruiker - Apeldoornseweg 264
6

Recht door zee

Deskundige, recht-door-zee makelaar met een realistisch beeld van de markt en een klantgerichte service. Bron: Funda 1 juli 2016.

Funda gebruiker - Berkenlaan 117
8

Iets te veel vrijheid genomen

De makelaar had iets te veel vrijheid genomen bij het verkopen van mijn woning: juridische voorwaarden overeengekomen met kopers buiten mijn medeweten. Na protest is die koop stukgelopen en heeft de woning nog een dik jaar te koop gestaan en is voor een lager bedrag verkocht. Ook liep de inplanning van bezichtigingen niet altijd helemaal soepel. Bron: Funda, 16 juni 2016

Funda gebruiker - Bachlaan 66
5

Prima!

Prima koop en verkoopbegeleiding. Snelle afhandeling, direct actie wanneer nodig. Anticiperen in situatie. Prima makelaar! Bron: Funda, 6 juni 2016.

Funda gebruiker - Van Borselenstraat 124
10

Transparant

Gewoon goede makelaar. Transparant en accuraat. Prima dienstverlening en zijn realistisch in de waardebepaling en verkoopkans. Bron: Funda, 20 mei 2016.

Funda gebruiker - West-Peterstraat 61
10

Alles in goed overleg

Erg fijne en vlotte ondersteuning bij de verkoop van onze woning. Alles is in goed overleg gegaan en erg goed afgewikkeld door Spitman Makelaars. Bron: Funda, 2 mei 2016.

Funda gebruiker - Vogelmuur 8
9

Tweede uitstekende ervaring

Een tweede uitstekende ervaring met Spitman Makelaars. Goede service en een grote mate van betrokkenheid en inzet. Complimenten aan alle medewerkers van Spitman Makelaars. Bron: Funda, 16 april 2016.

Dhr. Van der Gronden - Mariaweg 42
8

Zeer prettig en flexibel

Zeer prettig contact, afspraken altijd nagekomen, flexibele opstelling. Snelle afhandeling van gemaakte afspraken. Bron: Funda, 12 april 2016

Dhr. Vegt - Paul Krugerstraat 6
8

Uitstekend onderhandeld

Prettig kennismakingsgesprek en hetgeen daarin benoemt/ besproken is ook nagekomen in de praktijk. Goede bereikbaarheid bij vragen (zowel telefonisch als per mail) met het kantoor en de makelaar zelf. En bij de onderhandelingen met de potentiële koper uitstekend onderhandeld door de makelaar. Bron: Funda, 15 jan. 2016.

Funda gebruiker - Rozemarijnstraat 4
8

Bewuste keus om deze makelaar te nemen

Makelaar is lokaal bekend, wat uiteraard ook zijn vak is. Zelf woon ik in Utrecht en het verkochte object staat in Arnhem, vandaar deze bewuste keus om deze makelaar te nemen. Op basis van wat productonderzoek onder de diverse makelaars in die omgeving. Met name kosten en prijs waren bepalend. Service + informatie verstrekking was op orde. Bron: Funda, 13 jan. 2016

Dhr. Van der Locht - Rolandseck 7 G
9

Laagdrempelig en persoonlijk

Vooral de vriendelijke en laagdrempelige bejegening zijn sterke punten!! Ook zijn de persoonlijke contacten aangenaam en vertrouwenwekkend: heel duidelijk dat ze hun vak verstaan en jou, als koper/verkoper, kunnen en durven overtuigen om zaken aan hen over te laten!! Chapeau!! Ook de contacten met de secretaresses zijn heel prettig!! Bron: Funda, 11 jan. 2016

Dhr. Damen - Sweerts de Landasstraat 20
10

Ontwapenend

Uitstekend begeleid bij de voorbereiding van de verkoop van ons huis en een betrokken steun en toeverlaat gedurende het verkoopproces. Zeer prettig in de omgang met een perfecte mix tussen zakelijkheid en zo nu en dan een vleugje ontwapende humor. Bron: Funda, 5 jan. 2016

Funda gebruiker - Van Slichtenhorststraat 27
8

Uiterst vriendelijk personeel

Spitman heeft mijn appartement verkocht in de tijd dat het verkopen van appartementen (woningen algemeen) erg moeilijk ging door de tegenvallende economie van afgelopen jaren 2008-2015. Ik was in de veronderstelling dat ik al blij moest zijn met een verkoop onder de hypotheekwaarde, dus met restschuld. Hierdoor ging ik ervan uit dat ik niet een huis kon terugkopen maar genoodzaakt was om te gaan huren. Mede doordat mijn eigen bank (ING) geen nieuwe hypotheek meer wilde verstrekken. Ik was zeer teleurgesteld. Toen spitman dit hoorde hebben zij voor mij nieuwe contacten geregeld waardoor ik alsnog een mooie woning kon terugkopen. Verder hebben zij mij enorm goed geadviseerd in de regio waar ik een woning heb gevonden (Arnhem – Duiven). Uiterst vriendelijk personeel! Bron: Funda, 14 dec 2015

Funda gebruiker - Wichard van Pontlaan 50
8

Een fijne makelaar

Bert Willem meegemaakt als verkoopmakelaar van de gekochte woning en als verkoopmakelaar van de eigen woning; het is een fijne makelaar; rustige persoonlijkheid, betrouwbaar waar het gaat om het nakomen van afspraken/toezeggingen en vlot in de communicatie. Zijn collega’s schakelden snel als er afspraken gemaakt moesten worden (bijna 30 bezichtigingen!) of stukken in orde gebracht moesten worden. Al met al erg tevreden en zeker aan te bevelen. Bron: Funda, 12 dec 2015

Funda gebruiker - Tollensstraat 16
8

Lokaal onverslaanbaar

Lokaal onverslaanbaar, hebben een treintje huizen netjes op elkaar afgestemd verkocht. Netjes, integer, prima.

Funda gebruiker - Molenberg 36
9

Kenners van de markt

Allereerst is het heel prettig samenwerken met Spitman Makelaars. De communicatie is open en reëel. Daarnaast zorgen ze voor een zeer fraaie presentatie op Funda. Ze kennen de markt en weten hoe ze van een kijker een koper moeten maken! Bron: Funda, 15 sep 2015

Dhr. Meinema - Bakenbergseweg 211
9

Duidelijk plan van aanpak

Goede afstemming en duidelijk plan van aanpak voor verkoop van de woning. Prima adviezen en begeleiding. Bron: Funda, 28 juni 2015.

Funda gebruiker - Mariaweg 43
9

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Uitstekende Makelaar, met goede kennis van zaken. Pro actief ook in communicatie en geen 9 tot 5 mentaliteit. zeer tevreden!!
Bron: Funda/ 24 juni 2015

Een Funda gebruiker - Wolterbeekweg 9
8

Handelt in het belang van zijn klanten en denkt pas daarna aan zijn eigen belang.

Toen ik (in een vergevorderd stadium, nadat de makelaar al de nodige tijd en energie in me had gestoken) twijfelde over de aankoop van een woning, werd er direct (en oprecht en begripvol) gezegd “bij twijfel niet inhalen”. Een prijzenswaardige reactie die mijns inziens heel veel zegt over de normen en waarden van deze makelaar. Man met hart op de juiste plek.
Uiteindelijk hebben we een ander huis gekocht dan het huis dat we in eerste instantie op het oog hadden en hier voelen we ons helemaal thuis.

Jelte - Oosterbeek
10

Werkdruk en volle agenda’s gaan ten koste van klantgerichtheid

De huizenmarkt is flink in beweging, van beide kanten (koop/verkoop) deze situatie legt grote werkdruk op de makelaars in het algemeen en op de makelaar van Spitman Makelaars in het bijzonder. Een niet flexibele agenda door starre houding en gehaaste telefoontjes zonder oog en empathie voor de klant zijn hiervan helaas het resultaat. Mijn ervaring met Spitman Makelaars is in tegenstelling tot bovenstaande reviews minder positief.

C. van Dalen - Westervoort
2

top

dit if ng

Ben Re
8

Huur

Blij over hoe ik geholpen ben door het Spitman team. Ik was zoekende en wist niet goed of ik in mijn situatie nou het beste kon huren of kopen. Een fijne begeleiding waarin ik het gevoel had dat ze de keuze echt bij mij neerlegde, zonder mij daarin een bepaalde kant op te sturen.

Lily de Looij
8

Uitstekend onderhandeld door de makelaar

Prettig kennismakingsgesprek en hetgeen daarin benoemt/ besproken is ook nagekomen in de praktijk. Goede bereikbaarheid bij vragen (zowel telefonisch als per mail) met het kantoor en de makelaar zelf. En bij de onderhandelingen met de potentiële koper uitstekend onderhandeld door de makelaar.

Verkoper van Rozemarijnstraat 4
8

Service + informatie verstrekking was op orde

Makelaar is lokaal bekend, wat uiteraard ook zijn vak is. Zelf woon ik in Utrecht en het verkochte object staat in Arnhem, vandaar deze bewuste keus om deze makelaar te nemen. Op basis van wat productonderzoek onder de diverse makelaars in die omgeving. Met name kosten en prijs waren bepalend. Service + informatie verstrekking was op orde.

Verkoper van Rolandseck 7 G
9

En binnen een jaar mijn huis kwijt

Mooi bedrijf fijn personeel voor de mensen die komen bezichtigen!
En voor me zelf om mee te onderhandelen over de prijs van de woning.
En binnen een jaar mijn huis kwijt!

Verkoper van Reinaldstraat 45
9

Chapeau

Vooral de vriendelijke en laagdrempelige bejegening zijn sterke punten!! Ook zijn de persoonlijke contacten aangenaam en vertrouwenwekkend: heel duidelijk dat ze hun vak verstaan en jou, als koper/verkoper, kunnen en durven overtuigen om zaken aan hen over te laten!!
Chapeau!!
Ook de contacten met de secretaresses zijn heel prettig!!

Verkoper van Sweerts de Landasstraat 20
10

Uitstekend begeleid bij de voorbereiding

Uitstekend begeleid bij de voorbereiding van de verkoop van ons huis en een betrokken steun en toeverlaat gedurende het verkoopproces. Zeer prettig in de omgang met een perfecte mix tussen zakelijkheid en zo nu en dan een vleugje ontwapende humor.

Verkoper van Van Slichtenhorststraat 27
9

Uiterst vriendelijk personeel

Spitman heeft mijn appartement verkocht in de tijd dat het verkopen van appartementen (woningen algemeen) erg moeilijk ging door de tegenvallende economie van afgelopen jaren 2008-2015. Ik was in de veronderstelling dat ik al blij moest zijn met een verkoop onder de hypotheekwaarde, dus met restschuld. Hierdoor ging ik ervan uit dat ik niet een huis kon terugkopen maar genoodzaakt was om te gaan huren. Mede doordat mijn eigen bank (ING) geen nieuwe hypotheek meer wilde verstrekken. Ik was zeer teleurgesteld. Toen spitman dit hoorde hebben zij voor mij nieuwe contacten geregeld waardoor ik alsnog een mooie woning kon terugkopen. Verder hebben zij mij enorm goed geadviseerd in de regio waar ik een woning heb gevonden (Arnhem – Duiven). Uiterst vriendelijk personeel!

Verkoper van Wichard van Pontlaan 50
8

Al met al erg tevreden en zeker aan te bevelen

Bert Willem meegemaakt als verkoopmakelaar van de gekochte woning en als verkoopmakelaar van de eigen woning; het is een fijne makelaar; rustige persoonlijkheid, betrouwbaar waar het gaat om het nakomen van afspraken/toezeggingen en vlot in de communicatie. Zijn collega’s schakelden snel als er afspraken gemaakt moesten worden (bijna 30 bezichtigingen!) of stukken in orde gebracht moesten worden. Al met al erg tevreden en zeker aan te bevelen.

Verkoper van Tollensstraat 16
8

Lokaal onverslaanbaar

Lokaal onverslaanbaar, hebben een treintje huizen netjes op elkaar afgestemd verkocht. Netjes, integer, prima.

Verkoper van Molenberg 36
9

De communicatie is open en reëel

Allereerst is het heel prettig samenwerken met Spitman Makelaars. De communicatie is open en reëel.
Daarnaast zorgen ze voor een zeer fraaie presentatie op Funda. Ze kennen de markt en weten hoe ze van een kijker een koper moeten maken!

Verkoper van Bakenbergseweg 211
9

Prima adviezen en begeleiding

Goede afstemming en duidelijk plan van aanpak voor verkoop van de woning.
Prima adviezen en begeleiding.

Verkoper van Mariaweg 43
9

Uitstekende Makelaar, met goede kennis van zaken

Uitstekende Makelaar, met goede kennis van zaken. Pro actief ook in communicatie en geen 9 tot 5 mentaliteit. zeer tevreden!!

Verkoper van Wolterbeekweg 9
9

Uitstekend onderhandeld door de makelaar.

Prettig kennismakingsgesprek en hetgeen daarin benoemt/ besproken is ook nagekomen in de praktijk. Goede bereikbaarheid bij vragen (zowel telefonisch als per mail) met het kantoor en de makelaar zelf.
En bij de onderhandelingen met de potentiële koper uitstekend onderhandeld door de makelaar.

Verkoper van Rozemarijnstraat 4
8
Schrijf zelf een review