Lees hier wat onze
opdrachtgevers zeggen!

‘Er was door de makelaar goed nagedacht over de strategie’

Er was door de makelaar goed nagedacht over de strategie, ze hield ons elke dag goed op de hoogte en nam de tijd om 1 voor 1 alle bezichtigingen door te nemen. Ze was goed bereikbaar en kwam haar afspraken na.

Bron: Funda

Dhr. van der Gronde - Dunolaan - Heveadorp
9,3

‘Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie’

Het plan voor de situatie “gestut balkon”, heeft goed gewerkt. Het bouwkundige rapport dat we van te voren lieten opstellen, werd gewaardeerd door de aanstaande kopers. Tevens resulteerde het in een vlot verkoop traject.
Het was fijn dat de makelaar alert reageerde op verzoeken van de kopers in de periode na het tekenen van het voorlopige koopcontract. Wegens toekomstige verbouwingen wilde de kopers diverse malen met een aannemer komen kijken. Dit werd steeds netjes afgehandeld.

Bron: Funda

Mevr. Bol - Colenbranderstraat - Arnhem
8,8

‘Zeer kundig en goed advies’

Zeer kundig en goed advies van de te lopen procedure tijdens de verkoop van ons huis,en het op de juiste manier in de markt zetten.

Bron: Funda

Dhr. Oetjen - Geelkerkenkamp - Oosterbeek
10

‘Geweldig team’

Geweldig team. We hadden contact met Michaela van Ditzhuijzen en Henrike van Wilgenburg. Vanaf het begin verliep onze aanmelding soepel en fijn in contact. Huizen bekijken is toch fijn met een aankoopmakelaar want die ziet en vraagt toch dingen waar wij geen weet van hebben. We hebben uiteindelijk maar drie huizen gezamenlijk bekeken en een aantal met contact met de aankoopmakelaar en toen hebben we ons huis al gevonden! In deze tijd uniek dat het zo snel ging. We zijn heel erg dankbaar voor de fijne onderhandelingen en we hebben nooit het gevoel gehad van ‘nu zijn we hier voor niets geweest, nu jullie het toch niet willen’.
We zijn echt blij dat we, ook op aanraden van anderen, voor Spitman hebben gekozen als aankoopmakelaar.

Bron: Funda.

Mevr. Spijker - Velp
9,5
Schrijf zelf een review Meer reviews