Lees hier wat onze
opdrachtgevers zeggen!

‘Geweldig team’

Geweldig team. We hadden contact met Michaela van Ditzhuijzen en Henrike van Wilgenburg. Vanaf het begin verliep onze aanmelding soepel en fijn in contact. Huizen bekijken is toch fijn met een aankoopmakelaar want die ziet en vraagt toch dingen waar wij geen weet van hebben. We hebben uiteindelijk maar drie huizen gezamenlijk bekeken en een aantal met contact met de aankoopmakelaar en toen hebben we ons huis al gevonden! In deze tijd uniek dat het zo snel ging. We zijn heel erg dankbaar voor de fijne onderhandelingen en we hebben nooit het gevoel gehad van ‘nu zijn we hier voor niets geweest, nu jullie het toch niet willen’.
We zijn echt blij dat we, ook op aanraden van anderen, voor Spitman hebben gekozen als aankoopmakelaar.

Bron: Funda.

Mevr. Spijker - Velp
9,5

‘Zeer fijn contact gehad’

Zeer fijn contact gehad. Afspraken werden goed nagekomen.
Kort om een makelaar om aan te raden. Top!

Bron: Funda

Mevr. Hendriks-Kersten - Duiven
9

‘Wij zijn perfect begeleid in de verkoop’

Wij zijn perfect begeleid in de verkoop van de woning van onze moeder. Er is meegedacht en de verkoop verliep zeer voorspoedig. De aanpak was succesvol mede door de goede foto’s en videopresentatie. Henrike bedankt !!!

Bron: Funda

Dhr. Jansen - Bakkeveenlaan - Arnhem
8,3

‘Down to earth, benaderbaar, deskundig.’

Down to earth, benaderbaar, deskundig. Het contact met zowel de verkoopmakelaar als met de front-office van Spitman Makelaars verliep telkens ontspannen. De wijze van begeleiding gaf vertrouwen. We wisten steeds goed waar we aan toe waren en er werd telkens als er iets te beslissen viel goed met ons overlegd. De online omgeving is overzichtelijk en handzaam. De foto’s werden door een extern bureau gemaakt, dit is wel meer “lopende band-werk”/minder persoonlijk, maar het resultaat was evengoed naar volle tevredenheid.

Bron: Funda

Dhr. Penninx - Margrietstraat - Arnhem
9
Schrijf zelf een review Meer reviews