Lees hier wat onze
opdrachtgevers zeggen!

‘Spitman Makelaars heeft ons eerder geholpen’

Spitman Makelaars heeft ons eerder geholpen. De gedachte om nu voor een andere makelaar te kiezen is niet bij ons opgekomen. Een volgende opdracht zal ik ook zo weer aan Spitman Makelaars gunnen.

Bron: Funda

Dhr. Haarsma - IJsvogellaan - Doorwerth
9

‘Er was door de makelaar goed nagedacht over de strategie’

Er was door de makelaar goed nagedacht over de strategie, ze hield ons elke dag goed op de hoogte en nam de tijd om 1 voor 1 alle bezichtigingen door te nemen. Ze was goed bereikbaar en kwam haar afspraken na.

Bron: Funda

Dhr. van der Gronde - Dunolaan - Heveadorp
9,3

‘Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie’

Het plan voor de situatie “gestut balkon”, heeft goed gewerkt. Het bouwkundige rapport dat we van te voren lieten opstellen, werd gewaardeerd door de aanstaande kopers. Tevens resulteerde het in een vlot verkoop traject.
Het was fijn dat de makelaar alert reageerde op verzoeken van de kopers in de periode na het tekenen van het voorlopige koopcontract. Wegens toekomstige verbouwingen wilde de kopers diverse malen met een aannemer komen kijken. Dit werd steeds netjes afgehandeld.

Bron: Funda

Mevr. Bol - Colenbranderstraat - Arnhem
8,8

‘Zeer kundig en goed advies’

Zeer kundig en goed advies van de te lopen procedure tijdens de verkoop van ons huis,en het op de juiste manier in de markt zetten.

Bron: Funda

Dhr. Oetjen - Geelkerkenkamp - Oosterbeek
10
Schrijf zelf een review Meer reviews