Wij helpen met het vinden
van uw droomwoning

Over Spitman

Het kopen of verkopen van een eigen woning is zowel emotioneel als financieel één van de belangrijkste stappen in uw leven. Een moment waarop er veel op u afkomt, er een hoop geregeld moet worden en de nodige kennis en kunde handig is om alles soepel te laten verlopen. Spitman Makelaars is hier om u tijdens dit traject te helpen.

Spitman Makelaars is een succesvol en veelzijdig makelaarskantoor met een laagdrempelige, vriendelijke en professionele werkwijze. U kunt bij ons terecht voor alle diensten die te maken hebben met de aankoop of verkoop van uw woning. Maar ook van het huren en verhuren van een particuliere woning. Onze enthousiaste makelaars hebben door hun jarenlange ervaring een uitgebreide kennis van de onroerend goed markt in de directe omgeving van Arnhem en Oosterbeek. Bij de makelaars van Spitman staat professionaliteit en klantgerichte dienstverlening voorop!

Door de unieke combinatie van kennis van de lokale huizenmarkt, onze professionele service en bovenal persoonlijke aandacht, zorgen wij voor een prettige, vlotte en succesvolle afhandeling van het aankoop- of verkooptraject. Binnen de woningmakelaardij houden wij ons bezig met onder andere de volgende disciplines:

Aan- en verkoop alsmede taxaties van bestaande woonhuizen
Het enthousiaste team van gespecialiseerde makelaars professionals staan voor u klaar. In een vrijblijvend persoonlijk gesprek vertellen zij over hun aanpak en de procesgang. Bij Spitman Makelaars vinden wij persoonlijke aanpak en begeleiding belangrijk. Hierdoor heeft u uw eigen Spitman Makelaar. Zodat de lijnen kort zijn en u de beste resultaat mag ontvangen.

Huur en verhuur van particuliere woningen
Bent u opzoek naar een huurwoning of wilt u graag uw eigen woning verhuren? Dan staan onze makelaars voor u klaar. Laat ons weten wat uw wensen zijn in een persoonlijk gesprek. Dan zorgen wij voor de juiste aanpak en het beste resultaat. 

Verkoop en advisering van nieuwbouwprojecten
De Spitman Makelaars zijn ook gespecialiseerd in het verkoop van nieuwbouwprojecten. Maar daarnaast hebben de professionals ook de expertise en marktinformatie om projectontwikkelaars, overheden, maatschappelijke organisaties te voorzien van diepgaand advies. Advies als het gaat om posities voor (her)ontwikkeling in uitbreidingslocaties of het binnenstedelijk gebied.

Verkoop van (voormalige) huurwoningen (regionaal en landelijk)
Als het gaat over dispositietraject van hun woningportefeuilles dan kiezen woningcorporaties, institutionele- en eindbeleggers voor Spitman. Een gespecialiseerd team binnen Spitman Makelaars bezit de expertise om het verkoopproces te begeleiden. Wij vertellen u graag meer over het kopen van een voormalige huurwoning.

Als u vragen heeft over de aankoop van een woning dan kunt u bij ons terecht.