Terug naar overzicht

Henrike van Wilgenburg

Makelaar/ Taxateur O.Z.

Henrike van Wilgenburg is al 20 jaar samen met Wim. In 2002 is zij de wereld van de makelaardij in gestapt en daar is zij tot op de dag van vandaag blij mee. Wat de makelaardij zo leuk maakt? Geen dag is hetzelfde en elke woning is uniek net zoals elk verhaal achter de persoon. In haar vrije tijd reist ze graag en brengt ze veel tijd door in de keuken. En als ze niet aan het koken of reizen is, dan bezoekt ze graag concerten en festivals.

Henrike gaat altijd voor het beste resultaat. Daarom let ze bij een verkoopgesprek op hoe een woning het best mogelijk gepresenteerd kan worden. Zodat de woning door een likje verf of een snoeibeurt in de tuin beter gepresenteerd wordt. Ze werkt met veel ambitie en passie in het vak. Haar uitgangspunt is dan ook dat de klant koning is. Daarnaast is luisteren de kern van goede communicatie en zorgt voor een goede afloop bij verkoop, taxeren en aankoop.

Als het gaat over taxeren dan let Henrike altijd op de kwaliteit en type woning, woon en perceel oppervlak, niveau van afwerking, maar ook naar ligging en eventueel overlast en-/of voorzieningen in de nabije omgeving of op stapel staande plannen. Tevens of er sprake is van beperkte zakelijke rechten die van invloed kunnen hebben.

Zelf handelt Henrike niet uit emotie bij aankoop. Zij vindt het namelijk belangrijk dat ze een rationeel en objectief advies kan geven. Uiteindelijk is het gevoel dat de koper heeft het belangrijkst. Vaak weet iemand binnen enkele minuten al of het huis als thuiskomen voelt.

De mooiste plek in een huis vindt Henrike toch wel de woon-, eetkamer en/of keuken. Daar vindt het samenzijn met familie en vrienden plaats.