Terug naar overzicht

Bert-Willem Wijnhoud

Makelaar/ Taxateur O.Z.

Bert-Willem is al sinds 2000 werkzaam in de makelaardij. Hij is ervaren in verschillende disciplines binnen de makelaardij. Zoals het adviseren van professionele partijen. Denk hierbij aan corporaties, institutionele beleggers en project ontwikkelaars. Maar ook in adviseren over nieuwbouwontwikkelingen, aankoop en verkoop van woningen van particulieren opdrachtgevers. Dit is ook meteen wat Bert-Willem zo mooi vindt aan de makelaardij. Mensen begeleiden en adviseren bij de aankoop van hun nieuwe woning en voor verkopers om – na een goede voorbereiding – een optimaal resultaat te behalen bij de verkoop van hun woning.

In zijn vrije tijd geniet Bert-Willem samen met zijn vriendin. Ook kan je hem vinden op de golfbaan of in de natuur waar hij graag hardloopt. Zijn favoriete plek in het huis is de eettafel. Hij vindt het heerlijk om aan de eettafel – in de keuken – de krant te lezen, een borrel te drinken en lekker te eten met vrienden.

Bij de verkoop van een woning vindt Bert-Willem het van belang om de juiste sfeer te creëren. Maar ook om potentiële kandidaten enthousiast te maken tot aankoop van de woning. Soms moet je om dat resultaat te bereiken een kleine investering doen in de woning – kleine werkzaamheden zoals schilderen, opruimen van tuin of woning – om een beter verkoopresultaat te behalen. Het maakt hem niet uit welk seizoen het is. Elk seizoen heeft namelijk leuke aspecten tijdens de verkoop van een woning: in het voorjaar een tuin die tot bloei komt en in de winter de gezelligheid van het branden van de open haard en de warmte in de woning als het buiten koud en nat is.