Terug naar overzicht

Ben Spitman

Directeur/ Makelaar/ Taxateur O.Z.

Ben Spitman is getrouwd met Patricia en samen hebben ze drie kinderen Sam, Fleur en Joep. In zijn vrije tijd vind je Ben terug in de sportschool of kom je hem tegen als hij aan het hardlopen is. Hij traint namelijk vijf keer per week en heeft zelfs zes keer een marathon gelopen. Sport is voor hem ook de basis om optimaal zijn werk te kunnen doen.

Sinds 1994 werkt Ben in de Makelaardij. In 2002 heeft hij zijn eigen – Spitman Makelaars – opgericht in Arnhem. En in 2004 kwam hier nog een vestiging bij in Oosterbeek.

Zijn liefde voor woningen, de omgang met mensen en de veelzijdigheid maakt dat Ben zijn vak zo leuk vindt. Na alle jaren vindt Ben het nog steeds fantastisch om in dit mooie werkgebied te werken. Maar ook dat hij dit vak kan uitoefenen met fantastische collega’s. Dit straalt hij dan ook uit als hij aan het werk is.

Als Ben een woning gaat verkopen of taxeren, dan kijkt hij met name naar de omgeving, staat van onderhoud, woonoppervlakte en de beoogde doelgroep voor wie de woning interessant zou kunnen zijn. Ook maakt het hem niet uit welk seizoen het is. Elke woning heeft in zijn optiek een ideaal seizoen om verkocht te worden. Dit is voor elke woning verschillend. Zo zal een woning met een fraaie tuin beter te verkopen zijn in de lente of zomer terwijl voor andere woningen de winter de doorslag geeft.

Zelf vindt Ben de mooiste plek in een woning de woonkeuken. Vaak het  kloppend hart van het huis en bij feestjes of verjaardagen de plek  waar men gaat staan.